Lees pagina voor

Aardgasvrij Wijchen

In 2050 gebruiken we geen gas meer voor warm water, koken en de verwarming. 2050 klinkt ver weg! Maar we hebben deze tijd hard nodig voor het zoeken naar nieuwe oplossingen. En om onze woningen klaar te maken voor een toekomst zonder aardgas. Per wijk en dorp zoeken we samen naar een goede andere mogelijkheid voor gas.

Samen nadenken over oplossingen

Ruim 100 inwoners praatten op zaterdag 10 september in het Huis van de gemeente mee over het onderwerp ‘Geen aardgas meer, wat wel?’ Inwoners deelden hun zorgen en mogelijke problemen. En deelden hun ideeën en oplossingen voor de toekomst. Het waren goede gesprekken waarin ook duidelijk naar voren kwam dat inwoners duidelijke informatie van de gemeente verwachten. Dat de gemeente het hele proces in gesprek blijft met inwoners stelden de aanwezigen erg op prijs. De gemeente kreeg de opdracht mee om de verschillende alternatieven voor aardgas verder uit te werken.

Vervolgbijeenkomst Aardgasvrij Wijchen

Op donderdagavond 13 oktober organiseren we een vervolgbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst praten we verder over ‘Geen aardgas meer, wat wel?’.  De bijeenkomst is op 13 oktober van 19.30 tot 21.00 uur in het Huis van de Gemeente.

Aanmelden vervolgbijeenkomst (Deze link gaat naar een externe website)

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Maartje van Dalen. Dat kan via m.van.dalen@drutenwijchen.nl of bel naar 088 432 70 00.