Wij werken op afspraak. Dit betekent dat wij u graag helpen op een afgesproken dag en tijd. Het grote voordeel voor u is dat u niet meer lang hoeft te wachten.

Online afspraak maken

Online afspraak maken

U kunt ook bellen met onze medewerkers van het KlantContactCentrum: 088-4327000. Zij helpen u graag met het maken van een afspraak. Wilt u anoniem een afspraak maken? Neem dan ook telefonisch contact op. Ook bij de informatiebalie in het Huis van de gemeente kunt u een afspraak maken.

Ophalen ook alleen op afspraak

U kunt alleen op afspraak terecht. Ook voor het ophalen van uw paspoort of rijbewijs. Wij vragen u om uw zaken zoveel mogelijk digitaal te regelen. Wist u dat u voor de meeste producten niet hoeft te komen? Het doorgeven van een verhuizing, een melding over de openbare ruimte of het aanvragen van een vergunning kan allemaal digitaal.

Moet u iets regelen waarvoor het echt noodzakelijk is om te komen? Maak dan een afspraak.

Kom bij verkoudheid, hoesten of koorts niet naar de gemeente

Heeft u een afspraak bij de gemeente? En bent u verkouden, hoest u of heeft u koorts? Dan vragen we u uit zorg voor onze medewerkers om niet naar het Huis van de Gemeente of andere locaties te komen. U kunt u afspraak zelf wijzigen via de link in de bevestigingsmail of bellen om een nieuwe afspraak te maken.​​