Pagina opties

Groter
A A

Afspraak maken

Wij werken tegenwoordig vooral op afspraak. Dit betekent dat wij u graag helpen op een afgesproken dag en tijd. Het grote voordeel voor u is dat u niet meer lang hoeft te wachten. Vindt u het lastig online een afspraak te maken? Dan kunt u ons ook bellen via (024) 751 71 11. Ook bij de infobalie in het Huis van de gemeente kunt u trouwens een afspraak maken.

Online afspraak maken

Online afspraak maken

U kunt ook bellen met onze medewerkers van het KlantContactCentrum: 024 751 71 11. Zij helpen u graag met het maken van een afspraak.
Wilt u anoniem een afspraak maken? Neem dan ook telefonisch contact op.

Let op: voor een afspraak met vragen over inkomen/schulden of een afspraak met de consulenten bouwen & leefomgeving vragen wij u telefonisch contact op te nemen. Dit doen wij omdat wij soms uw vraag telefonisch al kunnen beantwoorden. Ook kunnen wij makkelijker inschatten hoeveel tijd wij voor u reserveren bij een afspraak. U kunt hieronder lezen hoe u met hen contact opneemt.

Afspraak wijzigen/annuleren

Heeft u een afspraak gemaakt, maar wilt u deze wijzigen of annuleren? Dat kunt u doen door te klikken op de link 'wijzigen' of 'annuleren' in de bevestigingse-mail die u ontvangen heeft.

Afspraak vragen over inkomen/schulden

U kunt bellen naar 024 751 71 11. U kunt hieronder ook een formulier invullen voor het maken van een afspraak. U kunt dan aangeven dat u een afspraak wilt maken. Wij bellen u dan voor het maken van een afspraak. 

Bel mij terug voor een afspraak

Afspraak met consulenten bouwen & leefomgeving

De consulenten van de afdeling Bouwen en Leefomgeving zijn voor vragen en voor het maken van een afspraak bereikbaar via telefoonnummer 024 751 71 11. U kunt hen het beste bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 tot 12.00 uur en tussen 14.00 tot 16.00 uur en op vrijdagochtend tussen 10.00 tot 12.00 uur. U kunt natuurlijk altijd een e-mail sturen naar bouwenenleefomgeving@drutenwijchen.nl