Pagina opties

Groter
A A
RSS

Aanleg kasteeltuin Wijchen (22-01-2019)

Vanaf 21 januari is aannemer Willem Hendriks gestart met de aanleg van de plantvakken in de kasteeltuin. Dit is onderdeel van het project ‘Toekomst Kasteeltuin’.Ook komen er banken, afvalbakken en plantenbakken. Vrijwilligers maken speciaal voor de kasteeltuin een mozaïekbank. Deze plaatsen we zodra hij klaar is. Begin februari maakt de aannemer ook een speelplek in de achtertuin van het kasteel. Later dit jaar komen er nog twee kunstwerken in het water achter het kasteel. Bij de bruggen naar de Kasteeltuin bij de Spoorstraat komen ook nog witte hekwerken. Deze accentueren de ingangen naar de kasteeltuin.

Waarom doen we dit?

In 2017 heeft de gemeente samen met de bewoners een plan gemaakt om de kasteeltuin aan te passen. De gemeenteraad heeft dit toen goedgekeurd. Vorig jaar zijn de paden aangelegd en is rond de zomer het gras ingezaaid. Deze winterperiode is het moment om de plantvakken aan te leggen.

Vragen of meer informatie?

Kijk op www.wijchen.nl/kasteeltuin voor meer informatie. Heeft u vragen over de uitvoering? Dan kunt u contact opnemen met Patricia van Wolferen via telefoonnummer  024 751 71 11.