Gemeente Wijchen zoekt installateurs voor waterzijdig inregelen (24-03-2020)

De gemeente Wijchen stuurt dit jaar een groot aantal woningeigenaren een brief over mogelijkheden om de energierekening te verlagen. Eén van deze maatregelen is het ‘waterzijdig inregelen’ van CV installaties. Dit is vaak een snelle manier om het gasverbruik van een woning te verlagen. Door de promotie vanuit de gemeente verwachten we veel vraag bij huiseigenaren. We roepen daarom installateurs uit de gemeente op om zich aan te melden voor dit project op: www.winstuitjewoning.nl/actie/samenwerken

Lokale werkgelegenheid

Voor installateurs die deze dienst nog niet aanbieden heeft de gemeente een beperkt opleidingsbudget beschikbaar. De contactpersoon vanuit ‘Winst uit je woning’ neemt contact met hen op.

Hoe het werkt

De offertes worden door Winst uit je woning gemaakt. Inwoners moeten hiervoor informatie over hun radiator opsturen naar de installateur. De werkzaamheden duren meestal een halve dag. De kosten liggen in veel gevallen tussen de €500,- en €900,-. De jaarlijkse besparing kan oplopen tot € 150,-. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt op basis van een gemeentelijke subsidie.