Ontwerp visie op zonne-energie Druten Wijchen ter inzage (13-09-2019)

Van maandag 9 september tot en met 20 oktober 2019 ligt de ontwerp visie op zonne-energie ter inzage in het Huis van de gemeente te Wijchen. Op grond van de inspraakverordening Wijchen krijgen alle inwoners, initiatiefnemers en andere belanghebbenden de mogelijkheid om hun mening over de visie kenbaar te maken. Het betreft een uitnodigingskader op hoofdlijnen voor initiatiefnemers die een zonnepark willen realiseren.

Zonnevisie inzien

Ge├»nteresseerden kunnen op afspraak de ontwerpvisie inzien in het Huis van de gemeente aan de Kasteellaan 27 te Wijchen of onderaan deze pagina downloaden. Het loket bouwen en leefomgeving is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur via telefoonnummer 088 432 70 00 of bereikbaar via bouwenenleefomgeving@drutenwijchen.nl. U kunt de visie ook onderaan deze pagina downloaden.

Inspraakreacties

Binnen genoemde termijn kunt u, bij voorkeur schriftelijk, een reactie indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 9000, 6600 HA Wijchen.