Pagina opties

Groter
A A
RSS

Ophaaldagen afval veranderen (01-01-2019)

Vanaf 1 januari 2019 veranderen voor veel huishoudens de ophaaldagen van afval. De grootste verandering gaat om het ophalen van oud papier. Dar heeft niet genoeg chauffeurs om in het weekend en ’s avonds oud papier op te halen. Daarom haalt Dar het oud papier voortaan doordeweeks overdag of op een andere zaterdag op. Omdat de oud papier routes veranderen, veranderen ook een aantal routes voor het ophalen van gft-, rest- en plastic+ afval.

Hoe weet u dat er bij u iets verandert?

Als er bij u iets verandert, dan hebben wij u hier een brief over gestuurd. Door de drukte tijdens de feestdagen kan het zijn dat de brief nog naar u onderweg is. Kijk op uw (digitale) afvalwijzer voor de juiste ophaaldagen. Gebruikt u de Dar app al? De app kan u van te voren een bericht sturen welke container of zak u aan de straat moet zetten.

Fout in afvalwijzer

In de papieren afvalwijzers van Bergharen en het centrum van Wijchen staat een fout. Dit vinden wij vervelend. Dar stuurt u later deze week een nieuw overzicht van de juiste ophaaldagen.

Meer informatie of vragen?

Voor meer informatie kijkt u op www.dar.nl. of uw (digitale) afvalwijzer. Voor vragen neemt u contact op met Dar. Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur via info@dar.nl of 024 371 6000.