Sjors Sportief en Sjors Creatief weer van start in Wijchen (28-01-2019)

Alle basisschoolleerlingen uit de gemeente Wijchen ontvangen begin februari weer het Sjorsboekje. In dit boekje staan sportieve en creatieve workshops waaraan leerlingen kunnen deelnemen om kennis te maken met één of meerdere activiteiten. Sjors Sportief is al jaren een grote hit onder de basisschooljeugd. Vorig jaar deden ruim 1200 leerlingen mee aan deze succesvolle formule.

Laagdrempelig kennismaken met sport en creatieve activiteiten

Door Sjors Sportief en Creatief kunnen kinderen op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennismaken met sport en creatieve activiteiten. Vaak is dit gratis. Het blijkt een succesvolle methode om kinderen van de basisschoolleeftijd enthousiast te maken voor deelname aan sport en cultuur. En ze hoeven niet eerst lid te worden van een vereniging maar kunnen direct meedoen aan activiteiten. Basisschoolleerlingen uit groep 1 t/m 8 kunnen zich vanaf 6 februari inschrijven voor activiteiten via www.sjorssportief.nl.

Voldoende keus

Kinderen uit de gemeente Wijchen krijgen veel verschillende sportieve activiteiten aangeboden zoals fitness, kinderyoga, turnen, kabouteractiviteiten en zaalvoetbal. Daarnaast zijn er ook creatieve workshops als muziek maken, graffiti, schilderen, programmeren met computers en nog veel meer. Kortom keus genoeg!

Meer informatie

Neem voor meer informatie alvast een kijkje op de website www.sjorssportief.nl. Heeft u nog vragen dan kunt u een mail sturen naar sjors@sportservicewijchen.nl.