Heeft u een laag inkomen? Dan hebt u misschien recht op de Cadeaukaart Wijchen. De Cadeaukaart heeft een waarde van € 50,-. Iedere volwassene in een huishouden met een laag inkomen heeft recht op één Cadeaukaart. De Cadeaukaart Wijchen kunt u besteden in ruim 100 winkels en gelegenheden in de gemeente Wijchen.

Wat moet ik doen?

Mensen met een bijstandsuitkering (Participatiewet) ontvangen deze Cadeaukaart automatisch thuis. Heeft u geen Cadeaukaart ontvangen en heeft u een laag inkomen? Vraag de Cadeaukaart dan aan. Let op! Uw aanvraag moet uiterlijk 29 oktober 2021 bij ons binnen zijn. Aanvragen na deze datum worden niet in behandeling genomen.

Online aanvraag cadeaukaart

Heeft u een partner?
Dan is zijn/haar toestemming nodig. Laat uw partner na de aanvraag het online formulier hieronder invullen.

Toestemming van partner met DigiD

Hoelang duurt het?

U ontvangt binnen 8 weken een reactie van ons.

Wat heb ik nodig?

Voor de online aanvraag heeft u DigiD nodig.

Handig om te weten

U moet aan deze voorwaarden voldoen:

  • U woont in de gemeente Wijchen.
  • U bent 18 jaar of ouder.
  • U bent Nederlander of u heeft een verblijfsvergunning waarmee u recht op bijstand kunt krijgen.
  • U volgt geen studie of opleiding waarvoor u studiefinanciering krijgt.
  • U hebt niet meer vermogen dan de bijstand toelaat. Denk hierbij aan spaargeld, een auto of caravan. Kijk voor de actuele bedragen op de website antwoord op Bijstand.
  • Uw inkomen mag op het moment van aanvragen niet hoger zijn dan 110% de bijstandsnorm. Kijk voor de actuele bedragen op de website van Bereken uw recht.

Hoeveel geld krijgt u?                                                                                                            

  • U ontvangt een Cadeaukaart ter waarde € 50,-. Samenwonenden of gehuwden ontvangen twee Cadeaukaarten.
  • De Cadeaukaart kan besteed worden in ruim 100 winkels en gelegenheden in de gemeente Wijchen. Bekijk de website voor de deelnemende winkels.
  • U hoeft de € 50,- op de Cadeaukaart niet in één keer te besteden. Bent u vergeten hoeveel er nog op uw kaart staat? U kunt online uw saldo checken.
  • U moet de cadeaukaart besteden aan de producten van de deelnemende ondernemer. U kunt de cadeaukaart niet om- of inwisselen voor tabak, loten, geld of andere cadeaukaarten.

Schriftelijk aanvragen

Heeft u geen DigiD of wilt u liever een schriftelijke aanvraag doen? Vul het onderstaande formulier in, onderteken het en stuur het op naar de gemeente. Uw aanvraagformulier moet uiterlijk 29 oktober bij ons binnen zijn!

Schriftelijke aanvraag cadeaukaart