Pagina opties

Groter

Coronavirus

Op deze pagina vindt u informatie naar aanleiding van het coronavirus. Deze pagina wordt dagelijks bijgewerkt.

"Beste mensen hoe moeilijk het zoveel mogelijk thuis blijven ook is, houd vol! Alleen samen krijgen we corona er onder. Zorg voor elkaar.Het overlijden van een dierbare is altijd verdrietig, of deze nu aan corona is overleden of door iets anders. Maar de regels in deze bijzondere tijd maken het afscheid nemen nog moeilijker."

8 april 2020

Lees het bericht van loco-burgemeester Paul Loermans

Maatregelen

Gevolgen dienstverlening en evenementen gemeente Wijchen

Berichten van de loco burgemeester

Informatie over

Meer informatie over het coronavirus

  • Heeft u algemene vragen naar aanleiding van het coronavirus? Dan verwijzen wij u naar www.rijksoverheid.nl/coronavirus, www.rivm.nl/coronavirus en de landelijke informatielijn van de overheid: 0800 – 1351.
  • Voor vragen over wat het coronavirus betekent voor deze regio, kijk op www.ggdgelderlandzuid.nl/coronavirus of bel met de GGD Gelderland-Zuid: 088-144 7272.
  • Vanzelfsprekend kunt u met vragen over de gevolgen van het coronavirus in onze gemeente bij ons terecht via 088 432 70 00, gemeente@wijchen.nl of door te Whatsappen naar 06 256 899 28.
  • Begrijpelijk informatie over het coronavirus in het Nederlands, Turks, Semitisch, Engels en Arabisch vindt u ook op de website pharos.nl/coronavirus.