Pagina opties

Groter
A A

Hart van Zuid

Verschillende partijen gaan samen met de inwoners van Wijchen-Zuid onderzoeken hoe Wijchen-Zuid én het voorzieningencentrum Hart van Zuid een prettige omgeving blijft voor de komende dertig jaar. Een fijne omgeving waar ook in de toekomst prettig wonen en leven is.  Waar inwoners elkaar ontmoeten, winkelen, zorg kunnen krijgen en naar school kunnen gaan.  Het is belangrijk dat mensen zich thuis voelen.

Om goed te weten wat de wensen en ideeën van bewoners zijn,  ontvangen inwoners uit de volgende buurten een vragenlijst; Diepvoorde, Huissteden, Hoogmeer, De Ververt, Abersland, Elsland, Zesakkers, Zuiderpoort, De Geer, Balgoijseweg, Kronenland, Oudelaan, Sluiskamp, Zevendreef, De Weertjes en De Grippen.

Eindstand: 799 ingevulde enquêtes

We hebben in totaal 799 ingevulde enquêtes ontvangen. In de vakantie wordt alle informatie verwerkt. Dank u wel voor uw betrokkenheid. 

Pizzameeting

Op woensdag 4 juli vond er een pizzameeting plaats voor jongeren tussen de 13 en 18 jaar oud. Ze mochten meedenken over de toekomst van Wijchen-Zuid. Zie het korte filmpje van RN 7 voor een impressie van deze middag.

Goed je te ontmoeten!

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg ons via Facebookpagina Hartvanzuidwijchen voor actueel nieuws en data van bijeenkomsten.

Dit project is een samenwerking van verschillende partijen: Samenwerkingsstichting Kans & Kleur, Wijkverenigingscentrum Wijchen Zuid, Ondernemersvereniging Zuiderpoort, Hazeberg Vastgoed,  Woningcorporatie Talis, Winkelcentrum Zuiderpoort, Kinderopvang  De Eerste Stap, ZZG Zorggroep en gemeente Wijchen.

Heeft u een vraag? Stuur een email naar hartvanzuid@wijchen.nl

Kaart

U kun hier ook de grotere kaart bekijken.