Pagina opties

Groter
A A

Speelstraat Kraaijenberg

De gemeente Wijchen gaat de Speelstraat in de Kraaijenberg opnieuw inrichten. Op de kaart ziet u waar de Speelstraat precies ligt. Het opknappen doen wij omdat de voetpaden verouderd zijn en het groen aan vervanging toe is. Samen met de bewoners hebben wij de nieuwe inrichting bepaald.

Bewoners denken mee

Wij hebben een bewonersavond gehouden. Daar is samen met de aanwezige bewoners gekeken naar hoe de nieuwe Speelstraat eruit kan komen zien. Deze ideeƫn, samen met de opmerkingen die bij ons via de e-mail en telefoon zijn binnengekomen, hebben wij verwerkt in twee verschillende ontwerpen. De bewoners konden kiezen welk ontwerp ze het mooiste vinden. Ook kon er gekozen worden of er wel of geen jeu de boulesbaan moet komen.

Definitief ontwerp

De bewoners hebben voor het eerste ontwerp gekozen met een jeu de boulesbaan. Hierop zijn nog een paar opmerkingen gekomen. Deze zijn met de bewoners besproken en indien van toepassing aangepast. Inmiddels zijn alle contracten en contracttekeningen opgesteld.

We zijn blij te kunnen melden dat we een geschikte aannemer hebben gevonden. De Koornbeemd gaat de werkzaamheden uitvoeren.

Start werkzaamheden laatste week oktober

De werkzaamheden starten de laatste week van oktober. De aannemer begint met het kappen van de bomen en het verwijderen van de struiken en hagen. Daarna gaat hij verder met de rest van de Speelstraat.Alle aanwonenden hebben een brief van de aannemer gehad. Daarin staan de gegevens waar ze terecht kunnen voor vragen tijdens de werkzaamheden. 

Vragen of opmerkingen?

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Vul dan het opmerkingenformulier  in. Of neem contact op met de projectcoƶrdinator: Twan Evers: via telefoonnummer: 024 751 72 11 of via de e-mail: t.evers@drutenwijchen.nl

Online doorgeven opmerkingen