Lees pagina voor

Week van de digitale veiligheid

27 april 2022

We zijn steeds meer actief op internet. Dit biedt kansen. Maar helaas zijn er ook mensen die er misbruik van willen maken. Criminaliteit via het internet neemt sterk toe. En internetcriminelen worden steeds slimmer. Ook in Wijchen. Iedereen kan slachtoffer worden. Het wordt steeds lastiger om snel te herkennen als internetcriminelen uw persoonlijke gegevens willen misbruiken. Of als zij u geld afhandig willen maken.

Volgende week vragen we daarom in Wijchen extra aandacht voor uw veiligheid online. Hoe herkent u phishing mail? Hoe voorkomt u dat u slachtoffer wordt? En hoe kunt u zich als ondernemer beschermen tegen online criminaliteit? Houd onze social media in de gaten. Of ga naar de website van Veiliginternetten voor meer informatie en tips over digitale veiligheid.

Meer nieuws

Al het nieuws