Pagina opties

Groter

Bedrijventerreinen

Wijchen heeft een viertal grote bedrijventerreinen: Bijsterhuizen, Wijchen-Oost, Breekwagen en Loonse Waard. Daarnaast is er in Wijchen een dynamische middelstand aanwezig. De meer dan 2000 bedrijven verzorgen ruim 15.000 arbeidsplaatsen.

De verschillende bedrijventerreinen hebben een divers karakter:

Bijsterhuizen

Er zijn bouwkavels beschikbaar vanaf € 145,- m2 exclusief BTW (direct uitgeefbaar). Hiervoor kunt u contact opnemen met de heer Herman Bouman via telefoonnummer 024 329 26 68 0f 06 51 51 32 69 (gemeente Nijmegen). Klik hier voor meer informatie over het bedrijventerrein Bijsterhuizen. Dit bedrijventerrein is gelegen in het noordoosten van de gemeente en is zeer goed bereikbaar via de A50 en de A73. Er is ook een actieve bedrijvenvereniging op Bijsterhuizen.

Wijchen-Oost

Wijchen-Oost is een verzamelnaam voor de bedrijventerreinen Oost, Zesweg en Hofsedam. Dit bedrijventerrein is het oudste bedrijventerrein van de gemeente. Dit bedrijventerrein is gelegen in het oosten van de gemeente en heeft een gunstige ligging ten opzichte van de A73. Vanuit Nijmegen is Wijchen-Oost goed bereikbaar via de N324.

Breekwagen

Bedrijventerrein Breekwagen is geschikt voor kleinere en middelgrote bedrijven. Dit bedrijventerrein is gelegen in de kern Bergharen.

Loonse Waard

Bedrijventerrein de Loonsewaard is het enige terrein binnen Wijchen waar watergebonden bedrijvigheid mogelijk is. Dit bedrijventerrein kent zowel grotere als kleinere bedrijven. De Loonsewaard is gelegen aan de Maas bij Niftrik.