Home > Op bezoek > Evenementenkalender > Sportverkiezingen Wijchen

Sportverkiezingen Wijchen

Dit item is verlopen op 29-01-2018.

Op zaterdag 27 januari 2018 tijdens de Sportverkiezingen in ’t Mozaïek reikt Stichting Sportevenementen verschillende sportprijzen uit aan sporters die een prestatie van formaat hebben neergezet. Tot 15 november jl. konden er sportmannen, -vrouwen, -teams of –talenten aandragen worden voor nominatie. Van de vele inzendingen zijn er drie sporttoppers per categorie geselecteerd door een vakkundige jury, waarvan op de avond van het Sportverkiezingen één van de drie als winnaar uit de bus zal komen. Nieuw dit jaar is de publieksprijs, waar het publiek via de website www.sportverkiezingenwijchen.nl tot op de avond zelf op zijn/haar favoriete genomineerde kan stemmen.  

Nominaties

De vakjury, onder voorzitterschap van oud-burgemeester Sjef Franssen, heeft inmiddels aan de hand van vastgestelde criteria drie sporters per categorie genomineerd voor die felbegeerde prijs. De nominaties per categorie zijn in alfabetische volgorde:

Sporttalent bij de meisjes (onder de 18 jaar)

Sarah van Aalen  Volleybal

Ninthe van den Berg  Danssport

Kayleigh van den Brink  Kickboksen

Sporttalent bij de jongens (onder de 18 jaar)

Leon Derksen   Kickboksen

Jeremy Knuiman  Motorsport

Liyam Vos   Schaatsen

Sportteam

Smashing gemengd  Badminton

Trivos 1 dames   Volleybal

Sc Woezik 1 heren  Voetbal

Sportman

Frank Mulders   Motorsport

Ricardo Phoelich  Motorsport

Bas Vijlbrief   Vinzwemmen

Sportvrouw

Ilse Arts   Basketbal

Anne van Vlijmen  Basketbal

Febe van Zwambagt  Paardensport

Van deze vijftien genomineerden wordt de komende tijd, een aan hun sport gerelateerde filmopname gemaakt. Op zaterdag 27 januari worden deze filmpjes aan het aanwezige publiek in ‘t Mozaïek getoond tijdens het Wijchense Sportgala. Daarna maakt de jury, aan de hand van een juryrapport, haar definitieve keuze kenbaar.

Publieksprijs

Voor het eerst in haar bestaan heeft de organisatie een publieksprijs in het leven geroepen. Los van de vakjury heeft iedereen vanaf begin december 2017 tot vrijdagavond 26 januari 2018, de kans om digitaal zijn stem uit te brengen op zijn favoriete genomineerde. De winnaar die door het publiek wordt gekozen, ontvangt een mooie blijvende herinnering

Meer gegevens met betrekking tot de Sportverkiezingen Wijchen, De Wall of Fame en het Wijchense Sportgala kunt u lezen op de frisse nieuwe website www.sportverkiezingenwijchen.nl. Ook via social media (Facebook en Instagram) zijn de Sportverkiezingen Wijchen te volgen.

Meer informatie: www.sportverkiezingenwijchen.nl.

Locatie: 't Mozaiek, Campus 6, 6602 HX WIJCHEN
Startdatum van het evenement 27-01-2018

Contactgegevens

Bezoekadres:

Kasteellaan 27
6602 DB Wijchen
t 024 751 71 11 of 14 024
gemeente@wijchen.nl

WhatsApp

06 256 899 28

Postadres

Postbus 9000
6600 HA Wijchen

KvK: 09212602
BTW-nr: NL001096874B01

Openingstijden

Online regelen

Melding openbare ruimte