Parkeergarage Station Wijchen ligt direct naast het station van Wijchen. Hierdoor kunt u snel de trein pakken richting Nijmegen of Den Bosch, maar ook het centrum van Wijchen ligt op 5 minuten loopafstand van de parkeergarage. De garage beschikt over drie parkeerdekken die beschikbaar zijn voor algemeen gebruik. De onderste twee lagen van de parkeerdekken zijn bereikbaar per trap of per lift. Verder zijn er ook voor fietsers en bromfietsers overdekte stallingen. Wel wordt u verzocht om deze in de desbetreffende stellingen of gemarkeerde parkeerplekken te plaatsen. Wilt u hier parkeren? Parkeergarage station Wijchen is toegankelijk vanaf de Stationslaan. 

Parkeren is gratis

Parkeren in parkeergarage Station Wijchen is gratis voor zowel auto's, bromfietsers als fietsers. Ook hoeft u geen kaartje te trekken bij de ingang. De parkeergarage is 7 dagen per week, 24 uur per dag opengesteld voor bezoekers. 

Problemen?

Staat u in de garage en zijn er problemen om eruit te komen? Elke werkdag van 07.30 tot 16.00 uur staat het service team voor u klaar. In het weekend en in de avond van 16.00 tot 07.30 uur kun u contact opnemen met de politie (112). Is er een storing in de personenlift? Dan kunt u op de rode knop in de lift drukken. Binnen een half uur moet er een monteur ter plaatse zijn. Ook kunt u de brandweer bellen (112).