Lees pagina voor

Groot onderhoud groen Abersland

In het najaar 2023 wil de gemeente groot onderhoud uitvoeren aan de groenstrook door Abersland. Deze groenstrook loopt door de wijk vanaf Abersland 34e straat (bij Vormersebos) tot aan de Abersland 25e straat bij de Vormerseweg. Hier loopt ook het doorgaande fiets- en voetpad door de wijk.

Waarom voeren we groot onderhoud uit?

Het bosplantsoen zorgt voor overlast door overhangend groen en bramen. De gemeente ontvangt klachten over bomen en struiken die over tuinen heen hangen. Om het groen goed te blijven onderhouden is hier groot onderhoud nodig.

Wat verandert er?

U kunt de onderhoudswerkzaamheden op kaart bekijken:

Heeft u opmerkingen?

Opmerkingen of vragen over de werkzaamheden? Wij horen ze graag! U kunt ons tot en met vrijdag 16 juni bellen op telefoonnummer 088 432 72 12 of mailen naar: m.de.kraker@drutenwijchen.nl

Hoe gaat het verder?

Na 16 juni verzamelen we de reacties. Als het mogelijk is verwerken we de reacties in de uitvoering van het groot onderhoud. Opmerkingen beantwoorden wij persoonlijk. Omdat het om onderhoudswerk en geen herinrichting gaat, verwachten we geen grote aanpassingen. We publiceren daarom geen aangepaste onderhoudstekening.

Deze groot onderhoudswerkzaamheden gaan we in het najaar van 2023 uitvoeren. Wij informeren u tijdig over wanneer de werkzaamheden starten.