Zaterdag 28 november stille tocht voor Sebastiaan Theloosen (voor genodigden)

 

Zaterdag houden familie en vrienden een stille tocht voor Sebastiaan Theloosen.

Sebastiaan overleed afgelopen dinsdag na een uit de hand gelopen verkeersruzie in Wijchen. De stille tocht begint om 19:00 uur vanaf de parkeerplaats aan de Campuslaan in Wijchen. De stille tocht eindigt ook weer op de parkeerplaats.
De stille tocht is bedoeld voor familie en vrienden van Sebastiaan om het verdriet over het overlijden van Sebastiaan samen te delen. Deelname aan de tocht is voor genodigden. Belangstellenden wordt gevraagd in een erehaag langs de route van de stille tocht te gaan staan. Op deze manier beperken we de kans op besmetting met het coronavirus. 

Coronaproof 
Voor deze stille tocht gelden de coronamaatregelen. We roepen iedereen die zaterdag komt op om zich aan de landelijk RIVM-richtlijnen te houden. Bewaar de vereiste 1,5 meter afstand. We adviseren een mondkapje te dragen. Wij begrijpen dat dit moeilijk is wanneer je je verdriet wilt delen. De gemeente Wijchen en de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid hebben ons erop gewezen dat dit belangrijk is. De route van de stille tocht hebben we bijgevoegd. U kunt een plekje uitzoeken langs de route. Wilt u vooral niet achter aan de stoet aansluiten als deze langskomt? Op deze manier beperken we het risico op verspreiding van het virus.

Lopend of met de fiets
Tot slot roepen wij u op zoveel mogelijk lopend of met de fiets te komen. De parkeerplaatsen op de Campuslaan zijn gereserveerd voor de familie en genodigden.

Aan de pers
We hebben ervoor gekozen om de pers niet te woord te staan. Graag hier gehoor aan geven.


Namens de familie en organisatie