De gemeente Wijchen helpt u graag bij het verlagen van uw energierekening. In november kregen inwoners met een eigen huis van ons een brief met een waardebon van €70,00 voor energiebesparende producten. Al 3.673 inwoners leverden de waardebon in. Daardoor is al meer dan 75% van het beschikbare budget uitgegeven. 

Nieuwe waardebon

Alle inwoners die de waardebon nog niet inleverden krijgen rond 16 februari een nieuwe waardebon in de brievenbus. Zo kunt u toch nog meedoen met de actie en uw energierekening verlagen. In de brief en op www.winstuitjewoning.nl/wijchen leest u hoe dit werkt. Wacht niet te lang. Als het budget op is kunt u de waardebon niet meer inleveren.

Wethouder Titus Burgers: “Het mooie van deze actie is dat u energiebesparende producten kunt kiezen die passen bij uw eigen huis. Het kost u niets en u bespaart elke maand op uw energierekening. Doet u ook mee? Samen zorgen we zo voor een duurzamer Wijchen. Zelf vervang ik in stappen mijn lampen binnen en buiten. Energie zuinige ledlampen binnen en buiten ledlampen die opladen door zonlicht.”

Geen waardebon gekregen?

En heeft u wel een eigen huis? Via www.winstuitjewoning.nl/waardebon-opvragen kunt u een waardebon opvragen. Of  neem contact op met Winst uit je woning. Dat kan telefonisch via 023 583 69 36. Of stuur een e-mail naar info@winstuitjewoning.nl Heeft u de waardebon al ingeleverd? Dan krijgt u geen nieuwe waardebon.