Lees pagina voor

Winst uit je woning

De gemeente Wijchen organiseert samen met Winst uit je woning een waardebonactie voor kleine energiebesparende maatregelen zoals ledlampen of tochtstrips. Ook organiseren we een advies- en inkoopactie voor zonnepanelen, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas voor woningeigenaren.

Huurders: de waardebon inleveren kan nog steeds

Op dit moment kunnen alleen inwoners met een huurwoning de waardebon inleveren. Zodra het geld dat gereserveerd is voor de huurders op is, kunnen woningeigenaren de waardebon weer inleveren. We informeren u vooraf over het moment waarop dit weer mogelijk is.

Energiebesparende producten kopen

Met de waardebon kunt u voor €70,00 allerlei producten kopen die u helpen met energie besparen. Goed voor het milieu en uw energierekening gaat omlaag. Op de website van Winst uit je Woning (Deze link gaat naar een externe website) vindt u een lijst met alle producten waar u uit kunt kiezen. Ook kunt u een energiebespaarbox samenstellen en kopen via de website van Winst uit je Woning. 

Inkoopactie

Aanmelden voor de inkoopactie is niet meer mogelijk. Heeft u zich al aangemeld? Dan krijgt u meer informatie via Winst uit je Woning.

Vragen?

Meer informatie vindt u op de website Winst uit je Woning (Deze link gaat naar een externe website). Daar kunt u ook uw waardebon opvragen als u hem kwijt bent. U kunt ook bellen met de servicedesk van Winst uit je Woning op 023 583 69 36.