Home > Wonen > Hart van Zuid

Hart van Zuid

Verschillende partijen gaan samen met de inwoners van Wijchen-Zuid onderzoeken hoe Wijchen-Zuid én het voorzieningencentrum Hart van Zuid een prettige omgeving blijft voor de komende dertig jaar. Een fijne omgeving waar ook in de toekomst prettig wonen en leven is.  Waar inwoners elkaar ontmoeten, winkelen, zorg kunnen krijgen en naar school kunnen gaan.  Het is belangrijk dat mensen zich thuis voelen.

Om goed te weten wat de wensen en ideeën van bewoners zijn,  ontvangen inwoners uit de volgende buurten een vragenlijst; Diepvoorde, Huissteden, Hoogmeer, De Ververt, Abersland, Elsland, Zesakkers, Zuiderpoort, De Geer, Balgoijseweg, Kronenland, Oudelaan, Sluiskamp, Zevendreef, De Weertjes en De Grippen.

Daarnaast gaan de verschillende partijen in gesprek met de inwoners. Hiervoor plannen wij verschillende momenten in. Deze data maken wij bekend in de Wegwijs en via social media.

Goed je te ontmoeten!

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg ons via Facebookpagina Hartvanzuidwijchen voor actueel nieuws en data van bijeenkomsten.

Dit project is een samenwerking van verschillende partijen: Samenwerkingsstichting Kans & Kleur, Wijkverenigingscentrum Wijchen Zuid, Ondernemersvereniging Zuiderpoort, Hazeberg Vastgoed,  Woningcorporatie Talis, Winkelcentrum Zuiderpoort, Kinderopvang  De Eerste Stap, ZZG Zorggroep en gemeente Wijchen.

Heeft u een vraag? Stuur een email naar hartvanzuid@wijchen.nl

Kaart

U kun hier ook de grotere kaart bekijken.

Contactgegevens

Bezoekadres:

Kasteellaan 27
6602 DB Wijchen
t 024 751 71 11 of 14 024
gemeente@wijchen.nl

WhatsApp

06 256 899 28

Postadres

Postbus 9000
6600 HA Wijchen

KvK: 09212602
BTW-nr: NL001096874B01

Openingstijden

Online regelen

Melding openbare ruimte