Lees pagina voor

Wandelroutenetwerk gemeente Wijchen definitief vastgesteld

3 april 2024

Het college van de gemeente Wijchen heeft het wandelroutenetwerk definitief vastgesteld. Dat betekent dat er bestaande en nieuwe wandelroutes samen zijn gebracht in een bewegwijzerd wandelroutenetwerk. We verbreden zo het toeristisch en recreatieve aanbod in de gemeente. Inwoners en bezoekers kunnen nu wandelend alle prachtige plekken ontdekken en beleven.

De routes lopen over bestaande paden en wegen. Wandelaars stellen zelf een route samen of kiezen voor een uitgestippelde route via knooppunten of thematische routes. De firma Folkersma plaatst vanaf 8 april de bewegwijzering.

Wilt u een overzicht van het wandelroutenetwerk? Stuur een mail naar gemeente@wijchen.nl om een PDF aan te vragen.

Meer nieuws

Al het nieuws