Lees pagina voor

Toegankelijkheid

De gemeente vindt het belangrijk dat iedereen de informatie op deze website makkelijk kan gebruiken, bekijken en vinden. In de toegankelijkheidsverklaring (Deze link gaat naar een externe website) staat in hoeverre deze website aan de toegankelijkheidseisen voldoet.

Status toegankelijkheidslabel van www.wijchen.nl. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

Toegankelijkheidsverklaring wijchen.nl

Status toegankelijkheid https://www.wijchen.nl

Gemeente Wijchen is wettelijk verplicht om deze website te laten voldoen aan het Besluit digitale toegankelijkheid overheid.

De status van deze website is:

Voldoet gedeeltelijk

De status is toegekend op basis van een eigen verklaring. Deze is voor het laatst is bijgewerkt op 02-11-2022.

Ga naar de toegankelijkheidsverklaring (Deze link gaat naar een externe website):

Onderbouwing toereikend

Logius heeft vastgesteld dat de onderbouwing voldoet aan alle controlekenmerken.

Toegankelijkheidsverklaring formulieren

Onze formulieren staan op https://formulieren.wijchen.nl. De toegankelijkheidsverklaring (Deze link gaat naar een externe website) hiervan vindt u in het register.

Toegankelijkheidsverklaring afsprakenportaal

Om een afspraak met de gemeente te maken gaat u naar het afsprakenportaal via https://afspraak.wijchen.nl/InternetAfspraken. De toegankelijkheidsverklaring (Deze link gaat naar een externe website) vindt u in het register.

Uw vragen of opmerkingen

Is er iets op de website van de gemeente Wijchen voor u niet goed toegankelijk? Heeft u vragen, tips of opmerkingen over toegankelijkheid? Mail dan naar website@drutenwijchen.nl

Duidelijke taal

De gemeente vindt het belangrijk dat inwoners de informatie van de gemeente kunnen begrijpen. Komt u een moeilijke tekst tegen? Laat het dan weten. Geef in de tekst aan wat u moeilijk vindt of maak een foto en stuur deze door naar website@drutenwijchen.nl

Pdf bestanden

Onze pdf bestanden voldoen niet allemaal aan de toegankelijkheidseisen. Dit wordt een enorm grote klus. We maken hier een apart project van. Zodra we hier meer informatie over hebben, zullen we dat hier laten weten. Heeft u moeite met het 'digitaal laten voorlezen' van een pdf? Neem dan even contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Kaarten

Wij weten dat het kaartmateriaal op onze website nog niet voldoet. Wij maken een plan dat in het vierde kwartaal van 2024 klaar is, waarin wij aangeven hoe wij ervoor gaan zorgen dat deze in de toekomst wel toegankelijk zijn.