Lees pagina voor

Samen energiebesparende maatregelen inkopen

25 april 2022

Heeft u een koopwoning? Dan heeft u een brief ontvangen over een grote inkoopactie van zonnepanelen, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, isolatieglas en kozijnen. De energieprijzen zijn de laatste tijd enorm gestegen. Dit is het moment om uw woning duurzamer te maken. En de energierekening te verlagen.

Aantrekkelijke prijs

De gemeente Wijchen organiseert de inkoopactie samen met Winst uit je woning. Door met een grote groep huiseigenaren in te kopen kan Winst uit je woning zorgen voor goede voorwaarden en scherpe prijzen. Daarnaast zijn er ook subsidies mogelijk waardoor u minder kosten heeft.

Online informatieavond

Op woensdag 11 mei om 19:30 uur organiseert Winst uit je woning een online informatieavond over de inkoopactie, de slimste maatregelen, subsidies en financieringen. Uiteraard kunt u ook uw vragen stellen. Komt u ook? Meld u dan vrijblijvend aan voor de inkoopactie via de website van Winstuitjewoning. Na uw aanmelding krijgt u direct de uitnodiging.

Schrijf u vrijblijvend in

Alle huiseigenaren in de gemeente Wijchen kunnen zich tot en met zondag 19 juni 2022 gratis en vrijblijvend inschrijven voor de inkoopactie. Inschrijven kan via de website van Winstuitjewoning.

Meer nieuws

Al het nieuws