Lees pagina voor

Hoe houden we Wijchen mooi?

1 juni 2022

Goed afval scheiden, waardoor je zo weinig mogelijk restafval overhoudt: het is voor ons allemaal belangrijk. Natuurlijk voor het milieu en om de gemeente mooi te houden. En ook voor de portemonnee. Daarom zijn we vanuit de gemeente Wijchen samen met Dar, diverse lokale partijen en ondernemers steeds actief om afval scheiden zo makkelijk mogelijk te maken. Ook onze inwoners betrekken we actief bij het recyclen van afval en het schoon houden van de gemeente.

Wij kunnen uw ervaringen en mening als inwoner daarom goed gebruiken

Doe mee door de online vragenlijst te beantwoorden. U maakt kans op een waardebon van HEMA Wijchen, ter waarde van €25,00. 

Start de vragenlijst

Het invullen van de vragenlijst duurt slechts 10 minuten

Invullen kan via de computer, tablet of smartphone. De vragenlijst blijft open tot en met 30 juni 2022. Het helpt ons enorm als u mee doet. Leest u alstublieft alle vragen aandachtig door en beantwoordt deze met uw eerste ingeving. Het gaat om uw spontane mening. Er zijn dus geen goede of slechte antwoorden. We verwerken de antwoorden volledig anoniem.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Meer nieuws

Al het nieuws