Lees pagina voor

Wijchen wordt weer groen!

15 juli 2022

Zon en regen zorgen voor een mooi en groen Wijchen. De aannemer en de wijkploegen zijn weer volop bezig met het onderhoud van het groen. Ze zijn druk om op tijd te maaien en te schoffelen. Helaas groeien in het groen ook een aantal soorten planten die overlast geven. Het gaat dan om de Japanse Duizendknoop, de Reuzen Berenklauw, Ambrosia en op enkele plaatsen de Jacobskruiskruid. De gemeente bestrijdt deze waar dat nodig is zoals in honden uitlaatplaatsen en in de parken.

Meer informatie vindt u op onze pagina planten, ziekten en bestrijding. Ziet u een van deze soorten in de openbare ruimte? Geef dit dan aan ons door: melding doen (Deze link gaat naar een externe website).  Staat een van deze planten in uw eigen tuin? Dan bent u zelf verantwoordelijk voor de bestrijding.

Meer nieuws

Al het nieuws