Lees pagina voor

Fietsen weggehaald van station Wijchen

20 september 2022

In het fietsenrek op het treinstation van Wijchen staan (vaak kapotte) fietsen die niet worden opgehaald. Om ruimte te maken hebben wij deze fietsen op donderdag 15 september 2022 weggehaald. Deze fietsen kregen 28 dagen van tevoren een kaartje om het stuur. Daarop stond dat we de fiets op 15 september weghalen.

Is uw fiets kwijt?

Het kan zijn dat wij uw fiets hebben verplaatst of weggehaald:

  1. Stond uw fiets buiten de fietsenrekken? Dan vindt u de fiets aan de voorkant van het station boven op de fietsenrekken.
  2. Stond uw fiets langer dan 28 dagen geparkeerd? Dan gaven we de fiets aan de kringloopwinkel. Lees hieronder wat u kunt doen.

Is uw fiets weggehaald?

Neem dan contact op met kringloopwinkel Vraag & Aanbod via telefoonnummer 024 642 18 12. Dit kan van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10.00 uur en 16.00. Vertel hierbij hoe uw fiets eruitziet of welk framenummer het heeft. Oude en kapotte fietsen bewaren zij 2 weken. Alle andere fietsen bewaren zij 13 weken. Daarna worden de fietsen verkocht. Meer informatie over de kringloopwinkel vindt u op de website van Vraag & Aanbod (Deze link gaat naar een externe website)

Is uw fiets gevonden?

Dan kunt u deze (gratis) ophalen met uw legitimatiebewijs en een passende fietssleutel. Stond de fiets niet op slot? Dan vraagt de kringloopwinkel of u kunt bewijzen dat het uw fiets is. Bijvoorbeeld met een aankoopbewijs waarop voldoende kenmerken staan van uw fiets.

Meer nieuws

Al het nieuws