Lees pagina voor

Afvalcontainers: hoe gaat u ermee om?

27 februari 2023

Dar haalt uw afval op. Zij houden uw buurt graag samen met u schoon en fris. Zet uw afvalzakken en containers op de ophaaldag vóór 7.30 uur aan de straat. Zo staan ze altijd op tijd buiten als Dar langskomt.

Haal uw container ook weer van de stoep af

Containers die te lang buiten staan, zorgen voor een rommelige omgeving, ongedierte en onveilige situaties. Haal daarom uw container na het legen ook weer op tijd van de stoep af. Het liefst dezelfde dag. Dan ziet het er meteen weer netjes uit in de straat. En daar worden we allemaal blij van.

Weten wanneer Dar uw afval ophaalt?

Op de digitale afvalwijzer (Deze link gaat naar een externe website) of in de Dar app ziet u precies wanneer Dar welk afval bij u thuis ophaalt. In de app kunt u instellen dat u een seintje krijgt, wanneer uw welk afval buiten kunt zetten. Superhandig!

Meer nieuws

Al het nieuws