Lees pagina voor

Weet wat je achterlaat maatschappelijk partner van Jumbo Emilialoop

9 mei 2023

Dwars door het centrum van Wijchen rennen, lekker op een zaterdagavond, dat is de Jumbo Emilialoop. Hoe Wijchens wil je het hebben? En dus is ook Weet wat je achterlaat van de partij, als maatschappelijk partner van de Jumbo Emilialoop, op zaterdag 13 mei.

Verstandig omgaan met je afval

De Jumbo Emilialoop is een bijzonder publieksevenement dat zich prima leent om Wijchenaren, jong en oud, uit te dagen mee te doen aan Weet wat je achterlaat. Er staan afvalscheidingsstations om meteen verstandig om te kunnen gaan met je afval. En we geven volop aandacht aan het kilozakje, zodat Wijchenaren thuis lekker aan de slag kunnen!
Rondom de Emilialoop, vooral in het kasteel zelf, is er volop aandacht voor het downloaden van de app van Weet wat je achterlaat. Bovendien maakt iedereen kans op echt Wijchense prijzen bij de speciale Weet wat je achterlaat-stand. Het Rad van Fortuin wacht op u.

Meer weten?

Kijk op de website weetwatjeachterlaat.nl (Deze link gaat naar een externe website).

Meer nieuws

Al het nieuws