Lees pagina voor

Hulp bij energie besparen

10 mei 2023

Benieuwd hoe u energie kunt besparen en uw huis energiezuinig maakt? Op de pagina Energieloket (Deze link gaat naar een externe website) vindt u veel informatie over kleine en grote maatregelen die energie besparen. Laat u informeren en inspireren.

Persoonlijk adviesgesprek

U kunt op de pagina Energieloket (Deze link gaat naar een externe website) een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek over alle energiebesparende maatregelen. Bijvoorbeeld isolatie, zonnepanelen en de mogelijkheden voor de financiering.

Huisbezoek van een energiecoach

Voor de kleinere maatregelen maakt u een afspraak met een energiecoach. Een energiecoach komt bij mensen thuis langs en geeft gratis advies over kleine maatregelen die helpen met energie besparen.
Energiecoach Erik op ten Berg was onlangs bij wethouder Bea Schouten. "Ik had verwacht dat ik alles al goed op orde had. En ik sta versteld dat ik nog zoveel leuke en waardevolle tips heb gekregen in het gesprek met de energiecoach. Bijvoorbeeld het uitzetten van de verwarming in de badkamer en vervangen door een klein elektrisch kacheltje. Dat gaat me een hoop gas besparen."

Meer nieuws

Al het nieuws