Lees pagina voor

Helpt u ons tijdens de Dag van Wijchen?

25 mei 2023

Wilt u helpen bij een geweldig evenement dat ieder jaar duizenden mensen samen brengt en de straten vult met vrolijkheid? Grijp dan nu de kans om verkeersregelaar te worden tijdens de Dag van Wijchen! Ruim 40000 Vierdaagse wandelaars trekken woensdagochtend 19 juli door Wijchen.

Als verkeersregelaar speelt u een belangrijke rol in een veilige en soepele doorstroming van de wandelaars op deze speciale dag. U krijgt de kans om te werken in een feestelijke sfeer. U heeft niet alleen een belangrijke taak, maar maakt ook deel uit van een geweldig team vrijwilligers.

Wat kunt u verwachten als verkeersregelaar tijdens de Dag van Wijchen?

  1. Beleef de unieke sfeer: ervaar de opwinding en het enthousiasme van duizenden wandelaars en het publiek dat samen deze Wijchense dag viert.
  2. Een unieke ervaring: als verkeersregelaar tijdens de Dag van Wijchen bent u getuige van de ongelooflijke prestaties van de wandelaars die hun grenzen verleggen en hun persoonlijke doelen halen.
  3. Doe iets goeds voor Wijchen: als verkeersregelaar draagt u bij aan de veiligheid en het welzijn van deelnemers en publiek. U speelt een belangrijke rol bij het mogelijk maken van een snelle doorgang. En het oplossen van problemen in het verkeer die zich voor kunnen doen.

Klinkt dit als een geweldige ervaring?

Help ons dan en meld u aan als verkeersregelaar op de Dag van Wijchen tijdens de Vierdaagse! Stuur uw mail aan Sanne Effing via s.effing@drutenwijchen.nl. We heten u graag welkom in ons team verkeersregelaars!

Meer nieuws

Al het nieuws