Lees pagina voor

Gemeente Wijchen onderzoekt digitale criminaliteit

15 november 2023

Gemeente Wijchen onderzoekt digitale criminaliteit

U krijgt opeens een belletje van een onbekend nummer uit het buitenland. Of een SMS / Whatsapp dat u nog een rekening open heeft staan. Weet u wat u in deze situatie moet doen?

De gemeente Wijchen wil haar inwoners beschermen tegen digitale criminaliteit. De gemeente voert daarom een onderzoek uit. Zo kijken we hoe we onze inwoners kunnen helpen om zichzelf te beschermen tegen digitale criminaliteit.

Uw mening en ervaringen zijn belangrijk! Wilt u daarom meewerken aan dit onderzoek en hiermee helpen om de gemeente veiliger te maken op digitaal gebied? Het invullen van de enquête duurt ongeveer 5 tot 10 minuten. De antwoorden zijn volledig anoniem. Alvast heel erg bedankt!

Enquête invullen (Deze link gaat naar een externe website)

Meer nieuws

Al het nieuws