Lees pagina voor

Help anderen met uw duurzame woning

15 november 2023

Help anderen met uw duurzame woning

Heeft u ervaring met het isoleren van uw huis, het gebruik van een warmtepomp of andere klimaatvriendelijke maatregelen? Help anderen op weg. Uw ervaringen zijn heel waardevol voor mensen die ook hun huis duurzamer willen maken. Meld uw woning aan als voorbeeld op de website van de Nationale Duurzame Huizen Route.

Nationale Duurzame Huizen Route

Op zaterdag 28 oktober en 4 november vond de elfde editie van de Nationale Duurzame Huizen Route plaats. Meer dan 400 enthousiaste huiseigenaren openden hun deuren. Ze deelden kennis en ervaringen over duurzaam wonen. Bezoekers kregen de kans om de woningen te bezoeken en vragen te stellen aan de eigenaren. Zo konden ze ideeën opdoen voor hun eigen woning.

Meld uw woning aan

De gemeente Wijchen neemt deel aan de Nationale Duurzame Huizen Route en zoekt voorbeelden binnen de gemeente. Heeft u tips over het verduurzamen van uw huis? Meld uw woning dan aan en deel uw verhaal. Of het nu gaat om HR++-glas, ledlampen of zonnepanelen; alle kennis en ervaringen zijn welkom. Aanmelden kunt u op de website van de duurzamehuizenroute (Deze link gaat naar een externe website)

Meer nieuws

Al het nieuws