Lees pagina voor

Samenwerken aan een krachtig Wijchen

15 november 2023

Samenwerken aan een krachtig Wijchen

Ruim 400 inwoners lieten weten hoe ze willen meepraten, meedenken en meedoen bij onderwerp waar de gemeente mee bezig is! Daar zijn wij blij mee. De gemeente Wijchen wil graag meer en beter met inwoners samenwerken aan de opgaven in de gemeente en de dorpen. Via een vragenlijst, swipocratie en Participatiecafé vroegen we dit voorjaar aan inwoners om hierover mee te denken.

Uit de reacties blijkt dat inwoners graag meepraten over onderwerpen in hun eigen buurt. En dan vooral over fysieke onderwerpen zoals over inrichting, groen of parkeren. Verder geven inwoners aan dat zij graag online betrokken willen worden.

Nieuwsgierig naar alle resultaten?

Meer informatie en de resultaten vindt u op onze projectpagina Samenwerken aan een krachtig Wijchen.

Meer nieuws

Al het nieuws