Lees pagina voor

Column: Terugblikken met oog op de toekomst

6 december 2023

De eerste weken als wethouder voelen als een wervelwind van indrukken en lange dagen. De collega’s van Werkorganisatie Druten en Wijchen, die harder werken dan een mierenhoop in overdrive, hebben me met open armen ontvangen. Mijn duik in de portefeuille is serieus pittig, maar ook ontzettend inspirerend. Het vaststellen van de begroting vroeg om een combinatie van precisie en een soort snelkookpan. Ik moest me namelijk in zo'n korte tijd goed inlezen. En dat is gelukt.

Elke ontmoeting is een schat aan inzichten

Tussendoor bezocht ik het Maaswaal College voor de leerlingenverkiezingen. Maar ook bijvoorbeeld het WerkBedrijf Rijk van Nijmegen, MKB Wijchen, Technoforum en de Groene Metropool Arnhem-Nijmegen. En je raadt het al: koffie, koffie, koffie! Tussen alle boeiende gesprekken door voelt het als een eer om aan de groei van onze gemeente te mogen werken. Ik ben super benieuwd naar wat de toekomst in petto heeft!

Wacht niet. Wij helpen U.

De drukke decembermaand is begonnen. Veel mensen denken bij deze feestmaand vooral aan gezelligheid. Toch is er een groep mensen bij wie ook een ander gevoel speelt: zorgen. Want wie de rest van het jaar al last heeft van geldzorgen, heeft deze maand met alle cadeaus, feestjes en etentjes extra veel stress. Voorkomt dit door zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Wij kunnen u helpen! Bel met ons nieuwe Geldzorgen telefoonnummer 088 432 71 00. Op deze manier proberen wij voor u de drempel zo laag mogelijk te houden om hulp te zoeken. Ik gun iedereen, juist nu, een tijd van onthaasten en warmte.

Martijn Derks
Wethouder

Meer nieuws

Al het nieuws