Lees pagina voor

Even voorstellen: Ruud Ewals, adviseur Energieloket Wijchen

7 februari 2024

Ruud Ewals is sinds 1,5 jaar adviseur bij het Energieloket Wijchen. Bij het Energieloket adviseert hij gratis en onafhankelijk over hoe mensen hun huis kunnen verduurzamen. “Zelf vind ik het belangrijk om bij te dragen aan een duurzame wereld. Ik vind het leuk om die informatie over te dragen aan andere mensen.”

Meer weten over het Energieloket?

Heeft u ook vragen over grotere energiebesparende maatregelen. Bijvoorbeeld over isolatie, zonnepanelen of de mogelijkheden voor financiering? Het Energieloket is elke donderdagmiddag tussen 13.30 tot 17.00 uur open in het Huis van de gemeente in Wijchen. Maak een afspraak via de receptie 088 432 70 00 of kijk op de pagina Energieloket (Deze link gaat naar een externe website).

Meer nieuws

Al het nieuws