Lees pagina voor

Column: Ondernemerspeiling: uw stem telt!

17 april 2024

Het is weer zover. We hebben de ondernemerspeiling verstuurd naar 2.000 ondernemers! Elke twee jaar krijgen onze ondernemers de kans om zich te laten horen. Dit kan over het ondernemersklimaat, de relatie met de gemeente en de dienstverlening die ze ontvangen. Dit jaar is extra bijzonder, want voor het eerst is de peiling online in te vullen. In de uitnodigingsbrief staat een handige QR-code.

Streef naar verbetering

Als wethouder ben ik ontzettend benieuwd naar uw feedback. In 2022 ontvingen we een 6,9 als algemene beoordeling. Dit is niet alleen gelijk aan het cijfer van 2020. Het is ook hoger dan het Nederlands gemiddelde van 6,2. Dat is iets om trots op te zijn, maar er is altijd ruimte voor verbetering.
Met de uitkomsten van deze peiling stellen we als gemeente gerichte actiepunten op om nog beter aan de behoefte van de ondernemers te voldoen. Uw mening is van onschatbare waarde en ik moedig iedereen die een brief heeft ontvangen dan ook van harte aan om deel te nemen aan de peiling. Dus pak die uitnodigingsbrief, scan de QR-code en laat ons weten wat er goed gaat en wat er beter kan. Samen bouwen we aan een bloeiend ondernemersklimaat in gemeente Wijchen.

Ondernemers van het jaar 2024 in Wijchen

En vergeet niet: op 27 juni vinden ook weer de Ondernemersawards plaats. Heeft u nog geen kaarten? Koop ze dan via de website Ondernemersawardswijchen.nl (Deze link gaat naar een externe website) en wees onderdeel van deze boeiende en verrassende avond!

Martijn Derks
Wethouder

Meer nieuws

Al het nieuws