Lees pagina voor

Denk mee over lijngoot de Kleine Elst!

8 mei 2024

In fase 1, de Burcht, van project Tussen Kasteel en Wijchens Meer speelt water een belangrijke rol. Vroeger liep hier de Kleine Elst. Een watergeul die toen al de 2 parels van Wijchen, Kasteel Wijchen en het Wijchens Meer, met elkaar verbond. Deze watergeul komt terug in dit project door een lijngoot van natuursteen. Deze is 200 meter lang en verbindt ook nu het kasteel met het meer. Op de stenen wil de gemeente een tekst graveren over de Kleine Elst. U kunt hierover meedenken!

Weet u een tekst van maximaal 50 woorden die gaat over de vroegere Kleine Elst? Mail deze dan naar info@tkwm.nl En wie weet leest u, en alle andere bezoekers van het Wijchens centrum, uw tekst terug op de natuurstenen lijngoot.

Wilt u op de hoogte blijven over project Tussen Kasteel en Wijchens Meer? Volg dan Tussen Kasteel en Wijchens Meer op Facebook. Of meld u aan voor de nieuwsbrief op de website www.tkwm.nl (Deze link gaat naar een externe website).

Meer nieuws

Al het nieuws