Lees pagina voor

Optreden door leerlingen uit verschillende muziekprojecten

5 juni 2024

Geconcentreerde blikken en glimmende oogjes!

Een optreden door leerlingen uit de verschillende muziekprojecten in de gemeente Wijchen ondersteund door accordeonorkest Con Amore. Dat is wat ouders en belangstellenden te horen en te zien kregen.

Eerst natuurlijk een repetitie, met zoveel muzikanten samen spelen is toch wat anders. En dan na een pauze voor het echt! Zo’n 60 muzikanten op verschillende instrumenten gaven het publiek een impressie van wat ze allemaal al geleerd hadden. Fluit, trompet, klarinet, bariton, hoorn, accordeon, keyboard, een divers orkest!

Alleen luisteren was er niet bij voor het publiek, met ‘We will rock you’ werd mee gestampt en geklapt en fanatiek meegezongen met een potpourri van Hazes.

Ieder jaar wordt een optreden georganiseerd door Het Cultuurknooppunt en De SSWM (Stg. Samenwerkende Wijchense Muziekverenigingen). In de verschillende muziekprojecten kunnen leerlingen kiezen voor les op een instrument en samenspel in een orkestje en daar hoort natuurlijk ook een optreden bij.

De verschillende projecten worden mogelijk gemaakt door subsidie van de Gemeente Wijchen. Meer informatie vindt u op op de website van het Cultuurknooppunt (Deze link gaat naar een externe website).

Meer nieuws

Al het nieuws