Lees pagina voor

Column: Ondernemers Awards Wijchen 2024

3 juli 2024

In de gemeente Wijchen hebben we een traditie opgebouwd waar we trots op mogen zijn: de Ondernemers Awards. Dit jaarlijkse evenement is een moment waarop we stilstaan bij de kracht, visie en het doorzettingsvermogen van onze lokale ondernemers.

Als gemeente hechten wij veel waarde aan dit evenement. Ondernemers zijn namelijk de motor van werkgelegenheid en economische ontwikkeling, maar hun bijdrage gaat verder dan dat. Ze spelen vaak een grote rol in maatschappelijke initiatieven en verenigingen, waardoor zij een belangrijk onderdeel zijn van het sociale netwerk binnen de gemeente.

Dit jaar heeft het huidige bestuur weer een fantastisch event neergezet. De genomineerden zijn tijdens het evenement in het zonnetje gezet. Zij zijn stuk voor stuk ondernemers die weten van aanpakken. Zij denken in oplossingen en leveren steevast hun bijdrage aan een mooier, fijner en veiliger Wijchen. Hun nominatie is dan ook meer dan verdiend. Het toont aan wat voor een goede ondernemersgemeente Wijchen is. Uiteindelijk ging Fysio4Fit er met de talent award vandoor en was de duurzaamheidsprijs voor Van Eldijk “passie voor vers”. De titel ondernemer van het jaar mag deze keer De Hoog Hoveniers uit Balgoy dragen. Van harte gefeliciteerd.

Laten we trots zijn op àl onze ondernemers! Samen maken we Wijchen tot een sterke en bloeiende gemeente.

Dan rest mij nog 1 ding; via deze weg wil ik alle examen leerlingen die deze week hun diploma ontvangen van harte feliciteren. Wat hebben jullie allen een topprestatie neergezet. Een mooie rede om dan nu echt te gaan genieten van jullie vakantie! Hard werken is immers ook hard ontspannen…

Wethouder
Martijn Derks

Meer nieuws

Al het nieuws