Lees pagina voor

Gemeentelijke Erepenning voor Barry Moors

3 juli 2024

Dinsdag 2 juli ontving de heer W.A.B. (Barry) Moors uit Bergharen een Gemeentelijke Erepenning.

De ondernemersvereniging Hernen, Bergharen, Leur en Batenburg had zich verzameld voor een gezamenlijke activiteit. Burgemeester Renske Helmer-Englebert verraste het gezelschap, samen met wethouder Martijn Derks, voor de uitreiking van de hernieuwde Erepenning.

De heer Moors ontving de penning omdat hij met tomeloze inzet een belangrijke en zichtbare bijdrage leverde aan de economie in Wijchen.

Op 18 april 2024 trad de heer Moors af als voorzitter van de ondernemersvereniging. Hij zette zich jarenlang in voor de lokale ondernemers. En voor andere ondernemers in de regio. Hij heeft vanuit die rol ook bijgedragen aan de economie in Wijchen. En was betrokken bij het economisch netwerk overleg van de gemeente.

De heer Barry Moors is al eens bekroond als ondernemer van het jaar. In zijn laatst nieuw gerealiseerde kantoorpand heeft hij werkplekken gemaakt voor medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Naast eigenaar van zijn onderneming is hij ook sterk betrokken bij de buurt. Hij was een van de initiatiefnemers van de oprichting van Stichting de Steenuil. Hiermee zijn via een CPO constructie betaalbare woningen voor jongeren in Bergharen gerealiseerd.

Ook leverde hij een actieve bijdrage aan de verbouwing aan sportcomplex Schaarweide. Zowel maatschappelijk als ondernemend zet heer Moors zich in voor de leefbaarheid binnen de dorpen.

Meer nieuws

Al het nieuws