Lees pagina voor

Centrum Wijchen

De gemeente Wijchen heeft een zeer interessant en uitgebreid winkelcentrum. In het centrum is een groot aanbod van winkels en horecagelegenheden. Centraal gelegen is de markt waar op donderdag de weekmarkt is. Verder zijn er binnen de gemeente ook kleinere winkelcentra gevestigd.

Nieuwe ondernemer in het centrum?

Alle informatie is te vinden op de site van Wijchenis (Deze link gaat naar een externe website).

Winkelpand gezocht of aanbieden?

Stuur een e-mal naar cmw@wijchenis.nl en dan sturen zij dit door naar de juiste werkgroep / makelaar die dit kan oppakken.

Pand kopen of huren

Wilt u een bestaand bedrijfspand kopen of huren? Dan kunt u voor het aanbod terecht bij makelaars. De gemeente heeft zelf geen bedrijfspanden te koop of te huur. Als u een pand op het oog heeft, wilt u uiteraard weten of uw bedrijf zich daar mag vestigen. Dit kan als uw bedrijfsactiviteiten passen binnen het bestemmingsplan.

Verbouwen of slopen

Wilt u uw bedrijfspand verbouwen, dan is handig om eerst even contact op te nemen met de consulenten van de afdeling Bouwen en Leefomgeving. Zij kunnen u vertellen wat er wel en niet mogelijk is.

Vragen?

Heeft u een vraag? Of wilt u een afspraak maken? De medewerkers van het team vergunningverlening zijn bereikbaar via het telefoonnummer 088 432 70 00.

U kunt hen het beste bereiken:

U kunt natuurlijk altijd een e-mail sturen.