De gemeente Wijchen heeft een zeer interessant en uitgebreid winkelcentrum. In het centrum is een royaal aanbod van diverse winkels en horecagelegenheden. Centraal gelegen is de markt waar op donderdag de weekmarkt is. Verder zijn er binnen de gemeente diverse kleinere winkelcentra gevestigd.

Meldpunt winkelpanden

Meldpunt winkelpanden is een gratis dienst die wordt aangeboden aan ondernemers die op zoek zijn naar winkelruimte of ondernemers die winkelpanden aanbieden. Via dit meldpunt krijgt u inzicht in de beschikbare winkelruimtes in het centrum van Wijchen, maar kunt u ook uw beschikbare winkelpand in het aanbod op laten nemen.

Op deze manier willen wij vraag en aanbod van winkelruimte in het centrum van Wijchen op eenvoudige wijze bij elkaar brengen en een optimale benutting en diversiteit in ons centrum verkrijgen. Kijk voor meer informatie op de website Wijchen is!.

Pand kopen of huren

Wilt u een bestaand bedrijfspand kopen of huren? Dan kunt u voor het aanbod terecht bij makelaars. De gemeente heeft zelf geen bedrijfspanden te koop of te huur. Als u een pand op het oog heeft, wilt u uiteraard weten of uw bedrijf zich daar mag vestigen. Dit kan als uw bedrijfsactiviteiten passen binnen het bestemmingsplan.

Verbouwen of slopen

Wilt u uw bedrijfspand verbouwen, dan is het raadzaam om eerst even langs te gaan bij de consulenten van de afdeling Bouwen en Leefomgeving. Daar kunnen ze u precies vertellen wat er wel en niet mogelijk is.

Informatie

De consulenten van de afdeling Bouwen en Leefomgeving zijn voor vragen en voor het maken van een afspraak bereikbaar via telefoonnummer 088 432 70 00. U kunt hen het beste bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 tot 12.00 uur en tussen 14.00 tot 16.00 uur en op vrijdagochtend tussen 10.00 tot 12.00 uur. U kunt natuurlijk altijd een e-mail sturen naar bouwenenleefomgeving@drutenwijchen.nl