Lees pagina voor

Inkoop en aanbestedingen

In juni 2022 is het inkoop- en aanbestedingsbeleid (Deze link gaat naar een externe website) van de Gemeente Wijchen vernieuwd. Wij hebben nu een centraal ingericht inkoopteam. Dit team houdt zich bezig met inkoop, contractbeheer en contractmanagement. Het nieuwe inkoop- en aanbestedingsbeleid maakt het inkoopproces begrijpelijk. Het beleid heeft doelstellingen, uitgangspunten en kaders waarbinnen de inkoop van werken, leveringen of diensten in de gemeente Wijchen plaatsvindt.

Bent u ondernemer en geïnteresseerd om in opdracht van de gemeente Wijchen te werken? Laat dan uw gegevens bij ons achter. U bent dan bij ons bekend en wij kunnen contact met u opnemen voor een offerte. Let op: Dit betekent niet dat wij ook echt contact met u opnemen. Dat hangt natuurlijk af van de vraag naar uw diensten of producten.

Formulier interesse aanbesteding (Deze link gaat naar een externe website)

Openbare en Europese aanbestedingen maakt de gemeente Wijchen bekend op de website van TenderNed (Deze link gaat naar een externe website). Voor andere (vaak kleinere) opdrachten zoekt de gemeente Wijchen zelf contact met ondernemers.

Fairtrade Wijchen

Fairtrade is een duurzame vorm van handel. Door de eerlijke lonen krijgt de lokale bevolking een echte kans op een beter leven. Met de extra inkomsten worden scholen gebouwd, waterputten aangelegd, sanitaire voorzieningen gemaakt en nog veel meer. Fairtrade producten maken voor deze mensen het verschil tussen overleven en ontwikkelen.

Als Fairtrade gemeente werken wij aan het vergroten van het aanbod fairtrade producten. Gemeente, winkels, scholen, bedrijven en sportverenigingen nemen allemaal Fairtrade producten op in hun assortiment of gebruiken ze zelf.
Benieuwd wat zij doen en waar deze producten te vinden zijn? Kijk dan op www.fairtradegemeentewijchen.nl (Deze link gaat naar een externe website)