Lees pagina voor

Heeft u meegedacht over de toekomst van het platteland?

10 mei 2023

Zes gemeenten in de regio Nijmegen vragen een Europese subsidie aan. Het gaat om de zogenaamde LEADERsubsidie. Eén van die gemeenten is de gemeente Wijchen. De subsidie is bedoeld voor plannen van inwoners en ondernemers om hun dorp, omgeving of platteland te verbeteren. Voor het aanvragen van de subsidie hebben we de hulp van inwoners, ondernemers en organisaties gevraagd. En die hulp is gekomen!

De vragenlijst is maar liefst 315 keer ingevuld. En bijna 100 inwoners bezochten de bijeenkomsten. We willen alle inwoners, ondernemers en organisaties bedanken die hebben meegedacht over de toekomst van ons platteland.

De resultaten delen we

Graag vertellen we u hoe we uw ideeën hebben verwerkt in het concept subsidieprogramma. Op dinsdag 16 mei van 15.30 uur tot 17.00 uur organiseren we een online bijeenkomst. Dit is ook meteen de laatste mogelijkheid om uw reactie te geven op de inhoud.

Aanmelden

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Aanmeldgegevens en verdere informatie zijn te vinden op de pagina LEADERsubsidie. U mag zich ook aanmelden bij LEADERcoördinator Jolanda Kemna via j.kemna@drutenwijchen.nl of 06 13 44 31 66.

Meer nieuws

Al het nieuws