Lees pagina voor

Nieuwe aanpak isolatie van start

31 januari 2024

Begin van dit jaar zijn we samen met de adviseurs van Energiebespaarders aan de slag gegaan om de wijken en dorpen in Wijchen duurzamer te maken. En energie besparen begint natuurlijk bij goed isoleren. Inwoners van Diepvoorde en Homberg hebben al een brief ontvangen met alle informatie. Later volgen ook andere wijken en dorpen in Wijchen.

Wat gaan we doen?

We bieden een gratis adviesgesprek aan met een energieadviseur. Na het gesprek weet u welke maatregelen u kunt nemen om energie te besparen in huis. En of u in aanmerking komt voor een extra subsidie om isolatiemaatregelen uit te voeren.

Let op!

De gemeente werkt alleen samen met de Energiebespaarders. Wij bellen u niet op. Het kan zijn dat andere bedrijven ook contact met u opnemen voor isolatiemaatregelen. Zij werken niet samen met de gemeente. Let goed op en vraag altijd naar de samenwerking met de gemeente.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de gemeente via 088 432 70 00. Meer informatie over de isolatiesubsidie? Kijk op de pagina Isolatiesubsidie.

Meer nieuws

Al het nieuws