Lees pagina voor

Nieuwe plek voor de invalideparkeerplaatsen op het Europaplein

8 mei 2024

Sinds vorige week zijn de eerste 2 parkeerplaatsen op het Europaplein alleen voor automobilisten die in het bezit zijn van een invalideparkeerkaart. Dit zijn de parkeerplaatsen tegenover de schuine ingang van de parkeergarage onder het Europaplein.

De vertrouwde invalideparkeerplaatsen zijn niet meer bereikbaar. Dit komt doordat het oude gemeentekantoor wordt gesloopt. Hierbij worden grote machines gebruikt. Om dit veilig te doen, is het gebied om dit oude gebouw afgezet met hekken. De sloop duurt tot medio juni.

Het oude gemeentekantoor maakt plaats voor fase 1, De Burcht, van project Tussen Kasteel en Wijchens Meer (TKWM). Hier komen appartementen, commerciële ruimtes en een grand café.

Meer nieuws

Al het nieuws