Lees pagina voor

Parkeren in het centrum

Parkeren in Wijchen is gratis. Ook in de twee parkeergarages. Wijchen heeft rondom het centrum een blauwe zone. 

U mag in de parkeervakken waar een blauwe lijn staat, maximaal 2 uur parkeren. In het centrum op de Vlaskam is dit 1 uur. U legt de parkeerschijf achter de voorruit van de auto. De parkeerschijf stelt u in op de aankomsttijd. De blauwe zone geldt van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.

Waar kunt parkeren in het centrum?

Kaart parkeren in centrum Wijchen (Deze link gaat naar een externe website)

Parkeergarage Station

De parkeergarage ligt direct naast het station van Wijchen. Zo kunt u snel de trein pakken richting Nijmegen of Den Bosch. Het centrum van Wijchen ligt op maar 5 minuten loopafstand van de parkeergarage. De garage heeft drie parkeerdekken die beschikbaar zijn voor algemeen gebruik. De onderste twee lagen van de parkeerdekken zijn bereikbaar met de trap of met de lift. Verder zijn er ook voor fietsers en bromfietsers overdekte stallingen. De parkeergarage is 7 dagen per week, 24 uur per dag open. Wilt u hier parkeren? Rijd de garage dan vanaf de Stationslaan in.

Problemen?

Staat u in de garage en zijn er problemen om eruit te komen? Elke werkdag van 07.30 tot 16.00 uur staat het service team voor u klaar. In het weekend en in de avond van 16.00 tot 07.30 uur kun u contact opnemen met de politie (112). Is er een storing in de personenlift? Dan kunt u op de rode knop in de lift drukken. Binnen een half uur moet er een monteur zijn. Ook kunt u de brandweer bellen (112).

Parkeergarage Oostflank

In de parkeergarage Oostflank zijn bewonersparkeerplaatsen en openbare parkeerplaatsen voor algemeen gebruik. Wilt u hier parkeren? Rijd de garage dan vanaf de Meerdreef in via het toegangshek. Bij de ingang moet u dan een kaartje trekken. Met dit kaartje kunt u via de openbare ingang weer naar binnen. Dit is het glazen gebouwtje op de hoek van de Oosterweg met de Don Emanuelstraat.

Problemen?

Staat u in de garage en zijn er problemen om eruit te komen? Dan kunt u 24 uur per dag het noodnummer bellen: 085 822 77 66