Lees pagina voor

Hart van Zuid

Het project ‘Hart van Zuid’ onderzoekt hoe Wijchen-Zuid en het voorzieningencentrum Hart van Zuid een prettige woon- en leefomgeving blijft voor de komende dertig jaar. Een fijne omgeving waar het ook in de toekomst prettig wonen en leven is. Waar inwoners elkaar ontmoeten, winkelen, zorg kunnen krijgen en naar school kunnen gaan. Het is belangrijk dat mensen zich thuis voelen. 

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws rondom het project? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief (Deze link gaat naar een externe website).

 • Voorzieningenhart

  De gemeente werkt samen met verschillende partijen aan plannen voor een bruisend en vitaal voorzieningenhart. Lees hier meer over de uitgangspunten.

  Lees verder Voorzieningenhart
 • Tijdlijn

  De planning van dit project kunt u vinden in deze tijdlijn.

  Lees verder Tijdlijn
 • Documenten

  Bekijk de documenten die bij dit project horen.

  Lees verder Documenten

Video Hart van Zuid

Meer weten over het project Hart van Zuid? Bekijk dan onderstaande video!

Gezamenlijk project

Hart van Zuid is een gezamenlijk project van inwoners, Stichting Kans & Kleur, Wijkvereniging Wijchen Zuid, Ondernemersvereniging en winkelcentrum Zuiderpoort, Rialto, Woningcorporatie Talis, kinderopvang De Eerste Stap, ZZG Zorggroep, MeerVoormekaar en de gemeente Wijchen.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

Vacature Wijkjournalist voor Hart van Zuid

Heb je een communicatie-achtergrond, doe je een opleiding journalistiek of communicatie of vind je schrijven gewoon leuk? En woon je in Wijchen-Zuid? Wil je de ontwikkelingen van “Hart van Zuid” van dichtbij volgen? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

Hart van Zuid is een project dat werkt aan de toekomst van Wijchen-Zuid. We ontwikkelen allerlei activiteiten met en voor de wijk. Wij zoeken een wijkjournalist die het leuk vindt om berichtjes te schrijven en voor de pr van het project te zorgen. Ben je zo iemand, of ken je iemand die dat leuk vindt? Stuur dan een e-mail naar hartvanzuid@wijchen.nl. Wij nemen dan contact met je op. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

P.s.: Deze klus is vrijwilligerswerk. Wij denken dat de tijdsinvestering ongeveer een uur per week is. Leeftijd speelt geen rol bij dit werk.

Vacature Videomaker voor Hart van Zuid

Heb je een communicatie-achtergrond, doe je een opleiding journalistiek of communicatie of vind je het maken van video’s en/of vlogs gewoon leuk? Woon je in Wijchen-Zuid? Wil je de ontwikkelingen van “Hart van Zuid” van dichtbij volgen? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

Hart van Zuid is een project dat werkt aan de toekomst van Wijchen-Zuid. We ontwikkelen allerlei activiteiten met en voor de wijk. Wij zoeken een videomaker/vlogger die het leuk vindt om korte video’s voor social media te maken over de ontwikkelingen in de wijk. Ben je zo iemand, of ken je iemand die dat leuk vindt? Stuur dan een video naar hartvanzuid@wijchen.nl met daarin je motivatie. Wij denken dat de tijdsinvestering ongeveer een uur per week is. Leeftijd speelt geen rol bij dit werk. We betalen geen salaris. Wel word je bekend op de website en alle social media kanalen van de gemeente Wijchen. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!