Lees pagina voor

Sponsor een bankje

Een Wijchen Gezond ambassadeur nam het initiatief om bankjes neer te mogen zetten op plekken waar de gemeente dat niet doet. Denk aan, looproutes naar de winkels, huisarts, apotheek of in de wijk. Zo kunt u tussendoor even uitrusten of een praatje maken met elkaar. De gemeente Wijchen vindt dit een goed idee! Daarom is het mogelijk om een bankje te sponsoren. Hieronder leest u hoe u dat kunt doen.

Bankje sponsoren

Wilt u een bankje sponseren? Neem dan contact op met uw wijkbeheerder door te bellen naar 088 432 70 00.

Waar mag het bankje staan?

De plaats van het bankje moet aan een aantal voorwaarden voldoen.

Het bankje staat op een plaats:

Welk bankje mag u kopen?

Het bankje moet aan een aantal eisen voldoen:

Wat kost het?

De kosten voor het sponsoren van een bankje zijn afhankelijk van de keuze voor het bankje en of er al een verharde ondergrond aanwezig is. U kunt zelf een bankje bestellen. U kunt er ook voor kiezen om het te laten maken door leerlingen van het Pro College Wijchen. De kosten voor een bankje gemaakt door het Pro College zijn € 225. Voor informatie en voorbeelden kunt u mailen naar: WijchenGezond@gmail.com of ernie.drissen@gmail.com

Onderhoud

U bent als sponsor zelf verantwoordelijk voor het plaatsen en onderhouden van het bankje. De gemeente Wijchen controleert het bankje regelmatig op schade of slijtage. Is het bankje stuk? Dan moet de sponsor het bankje laten maken of weghalen.

Gesponsorde bankjes

Op de kaart vindt u bankjes die gesponsord zijn: