Sponsor een rotonde!

Heeft u als ondernemer altijd al een rotonde willen hebben? Grijp dan uw kans!

De gemeente Wijchen heeft veel rotondes. Een aantal ervan ligt aan de invalswegen van onze wijken. Anderen liggen midden in woon- of werkgebieden. Het mooie van rotondes is, dat automobilisten er flink voor moeten afremmen om het verkeer voor te laten gaan, of om de rotonde veilig te nemen. Voor ondernemers is zo'n rotonde dan ook een prachtig reclameobject. Want wist u dat de gemeente aan bedrijven de mogelijkheid biedt om zo'n rotonde te sponsoren? Voor een klein bedrag kunt u de rotonde inrichten en daarmee véél bekendheid geven aan uw bedrijf. En dat voor 10 jaar, 24 uur per dag in de picture!

Wat moet ik doen?

Natuurlijk zijn er aan sponsoring wel voorwaarden verbonden. Zo moet u een goed inrichtingsplan ontwerpen, dat past in de betreffende omgeving en dit plan ter goedkeuring aan ons laten zien. Ook moet u de rotonde zelf onderhouden. Vanzelfsprekend mag de inrichting de verkeersveiligheid niet negatief beïnvloeden. En zo is er nog een aantal voorwaarden waar u zich aan moet houden.

Wat moet ik betalen?

U gaat een contract aan voor de duur van minimaal drie jaar. De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren. Natuurlijk is één van die factoren de locatie waar u belangstelling voor heeft. De exacte kosten kunnen wij hier niet aangeven. Voor meer informatie kunt u hiervoor contact opnemen met Patricia van Wolferen van de gemeente Wijchen via p.van.wolferen@drutenwijchen.nl.

Handig om te weten

In principe komt elke rotonde in de gemeente in aanmerking voor sponsoring. De volgende rotondes zijn nog beschikbaar:

  • Rotonde Schoenaker – Bijsterhuizen 22e straat
  • Rotonde Kerkedreef – Zuiderdreef
  • Rotonde Klapstraat – Fazantstraat
  • Rotonde Kavelpad – Donkerstraat

Bekijk op de kaart welke rotondes nog beschikbaar zijn voor sponsoring. Bekijk de grotere versie van de kaart hier.