Lees pagina voor

Sponsoring rotondes

Heeft u als ondernemer altijd al een rotonde willen gebruiken voor reclame? Grijp uw kans! De gemeente Wijchen heeft veel rotondes. Een aantal ervan ligt aan de invalswegen van onze wijken. Anderen liggen midden in woon- of werkgebieden.

Het mooie van rotondes is, dat automobilisten er flink voor moeten afremmen om het verkeer voor te laten gaan, of om de rotonde veilig te nemen. Ook komen bij de meeste rotondes veel fietsers voorbij. Voor u als ondernemers is een rotonde een prachtig reclamemiddel.

Voor een klein bedrag kunt u een rotonde sponsoren en inrichten. Daarmee geeft u véél bekendheid aan uw bedrijf. Uw bedrijf staat dan 3 tot 10 jaar, 24 uur per dag in de picture!

Hoe werkt het?

Eerst kiest u welke rotonde u gaat sponsoren. Daarna ontwerpt u een goed inrichtingsplan dat past in de omgeving, en voldoet aan de voorwaarden. Als het plan klaar is laat u het aan ons zien. Wij keuren het plan goed of geven aan wat u nog moet aanpassen. Daarna kunt u de rotonde inrichten. Vanaf dat moment houdt u de rotonde ook zelf bij. Uiteraard mag de inrichting van de rotonde geen negatieve invloed hebben op de verkeersveiligheid.

Wat kost het?

U gaat een contract aan voor minimaal 3 jaar en maximaal 10 jaar. De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren. Eén van die factoren is de locatie van de rotonde. De exacte kosten kunnen wij hier niet aangeven. Informeer ernaar bij ons.

Let op: Op dit moment verhuurt de gemeente geen rotondes.

Beschikbaarheid rotondes

Elke rotonde in de gemeente is geschikt voor sponsoring. De volgende rotondes zijn nog beschikbaar:

Deze rotondes zijn momenteel beschikbaar:

Op de kaart staan de rotondes die nog beschikbaar zijn voor sponsoring.

Kaart rotondes (Deze link gaat naar een externe website)